Competitief salaris

Naast een competitief salaris vinden we het heel belangrijk om de resultaten en bijdragen van onze medewerkers te erkennen en belonen.

Extra voordelen

Bovenop het competitief salaris komt er nog een heel pakket aan extra voordelen bij, zoals gratis abonnement bij het openbaar vervoer, mogelijkheid tot fietsleasing, bedrijfsrestaurant, enz...

Verder groeien

Wij bieden een uitgebreid opleidingsprogramma en groeiproces om de talenten en het potentieel van onze medewerkers te (blijven) ontwikkelen.

Zorgprogramma

Zowel professioneel als persoonlijk bieden wij een breed gamma aan voordelen voor een aangename carriere en een gezonde levensstijl.

Vacatures

Bekijk al onze openstaande vacatures of filter via onderstaande buttons. Voor Engelse vacatures, kies 'Engels' in plaats van 'Nederlands' in het menu rechtsboven. For English vacancies, please choose the 'English' instead of 'Nederlands' in the upper right menu.
?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Nog niet helemaal de uitdaging gevonden waarnaar je op zoek bent?

Neem dan zeker ook nog eens een kijkje op onze corporate jobsite.

Lachen mag, doorgroeien kan, opleiding krijg je, elke dag is anders en... het eten is lekker.

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Onze mensen aan het woord

  Bo

  Monteur hoofdmontage

  We zijn een goede groep en een grote groep en we blijven iedere dag groeien. Je kan altijd heel veel bijleren van iedereen.

  Kevin

  CNC Operator

  Er is altijd iemand in de buurt waar ik met vragen terecht kan.Ik kom elke dag met veel plezier werken.

  Lynn

  Hay and Forage Software Engineer

  Ik vind het interessant om van het begin betrokken te worden tot het eindproduct. Dat ik in contact kom met wat ik geïmplementeerd heb.

Meer over ons

ZEDELGEM

Bij CNH in Zedelgem ontwerpen, ontwikkelen en produceren meer dan 3000 medewerkers maaidorsers, balenpersen en hakselaars van het merk New Holland, met een ervaring en knowhow van meer dan 110 jaar.  Aangezien in de vestiging alle facetten van ontwerp over productie naar service en training van dealers en alle ondersteunende afdelingen vertegenwoordigd zijn, zijn de functies er heel divers. Binnen het team productontwikkeling werken meer dan 300 technische profielen die samen het “Centre of Excellence voor Oogstmachines van New Holland Agriculture” uitmaken. Kerntaken daar zijn het ontwerpen, onderzoeken, perfectioneren en het uittesten in het veld van onze machines. De Capital divisie, die ook gevestigd is in Zedelgem, zorgt voor de financiële ondersteuning van zowel de dealers als de eindklanten.

ZEDELGEM

ANTWERPEN

De CNH vestiging in Antwerpen, die ook al meer dan 50 jaar bestaat, is een productie-eenheid van tractoronderdelen (hoofdzakelijk achterassen en aandrijfsystemen) en telt ongeveer 1200 medewerkers. De functies situeren zich hoofdzakelijk in de productieafdelingen en variëren er van machinebedieners aan computergestuurde bewerkingscentra over assembleurs van aandrijfsystemen tot teamleaders en supervisors.

ANTWERPEN

Onze visie en onze waarden

Mensen die nobel werk verrichten in landbouw en constructie op een duurzame manier vooruit helpen.

Waar kan je ons vinden?

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?